Η εταιρεία

Καλωσορίσατε στην Supreme rent a car, έναν ολοκαίνουργιο πάροχο υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων στο όμορφο νησί της Κρήτης. Παρόλο που είμαστε νέοι στον κλάδο, το πάθος μας για την παροχή ασφαλών και αξιόπιστων αυτοκινήτων στους ταξιδιώτες μας μας οδήγησε σε αυτήν την επιχείρηση.

 

Ο στόχος μας είναι απλός: να δημιουργήσουμε μια φιλική και ειλικρινή σχέση με τους πελάτες μας, προσφέροντας τα καλύτερα αυτοκίνητα για να απολύσετε τις διακοπές σας. Θέλουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου δίχως να υποχωρούμε σε θέματα ασφάλειας και διαφάνειας. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, δίκαιες τιμές και μικτή. Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει δωρεάν παιδικά καθίσματα isofix και δωρεάν εξτρά οδηγούς στο συμβόλαιο. Θα έχετε επίσης απεριόριστα χιλιόμετρα, χωρίς κρυφές χρέωσες και 24ωρη οδική βοήθεια.

Στην Supreme rent a car πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν το καλύτερο, και είμαστε αφοσιωμένοι στο να τους παρέχουμε ακριβώς αυτό. Εκτιμούμε την ασφάλεια και την ευημερία των πελατών μας και των οικογενειών τους, όπως κάνουμε και για τη δική μας, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αυτοκίνητά μας είναι σε καλή κατάσταση και ασφαλή για οδήγηση.

Συνεργαζομαστε με αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς για να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ταξιδιού. Εκτός από το νέο μας κατάλογο ενοικίασης αυτοκινήτων, μπορούμε να οργανώσουμε άψογες μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο για να κάνουμε το ταξίδι σας ακόμα πιο ευχάριστο. Καλωσορίζουμε οποιαδήποτε ερώτηση ή αίτημα έχετε, και είμαστε πάντα ευτυχείς να σας απαντήσουμε προσωπικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστούμε που λαμβάνετε υπόψη σας την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων μας και ελπίζουμε να έχουμε την ευχαρίστηση να σας εξυπηρετήσουμε σύντομα.

Γιατί να μας επιλέξετε

1

Αξιόπιστα αυτοκίνητα

Το 90% των αυτοκινήτων μας είναι ολοκαίνουργια, εξασφαλίζοντας ότι έχετε ένα ασφαλές και αξιόπιστο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για το ταξίδι σας.

2

24ωρη οδική βοήθεια

Η 24ωρη οδική βοήθεια μας εξασφαλίζει ότι έχετε υποστήριξη όποτε τη χρειάζεστε, και ετσι μπορειτε να περάσετε ήρεμα τις διακοπές σας οδηγώντας τα αυτοκίνητα  μας.

3

Απεριόριστα χιλιόμετρα

Προσφέρουμε απεριόριστα χιλιόμετρα σε όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητά μας, δίνοντάς σας την ελευθερία να εξερευνήσετε χωρίς περιορισμούς ή επιπλέον χρεώσεις.

4

Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις ή επιβαρύνσεις, διασφαλίζοντας ότι πληρώνετε μόνο για αυτό που συμφωνήσατε χωρίς απρόσμενα απογοητευτικά περιστατικά.

5

Παράδοση στην πόρτα σας

Προσφέρουμε δωρεάν παράδοση στα ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο, καθιστώντας εύκολο και βολικό να ξεκινήσετε το ταξίδι σας αμέσως μόλις φτάσετε.

Supreme Car Rental
6

Λογικές τιμές

Προσφέρουμε δίκαιες και διαφανείς τιμές χωρίς κρυφές επιβαρύνσεις, εξασφαλίζοντας ότι παίρνετε την καλύτερη αξία για τα χρήματά σας.

7

Δωρεάν παιδικά καθίσματα

Προσφέρουμε δωρεάν καθίσματα Isofix για οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά, παρέχοντας ασφάλεια και άνεση χωρίς επιπλέον κόστος.

8

Δωρεάν εξτρά οδηγοί

Προσφέρουμε δωρεάν επιπλέον οδηγούς, επιτρέποντας σας να μοιράζεστε τις ευθύνες οδήγησης και να ξεκουράζεστε οδηγώντας εναλλάξ  σε μακρινά ταξίδια.

9

Μικτή ασφάλεια

Η μικτη ασφάλεια είναι μέσα στην τιμή ενοικίασης , κάτι που περιορίζει της υποχρεώσεις σας σε περίπτωση ατυχήματος ακόμα και αν φταίτε εσείς.