Όροι και προϋποθέσεις

Κρατήσεις

Απαιτείται προκαταβολή 20% για να κρατήσετε την ενοικίασή σας..

Πολιτική ακυρώσεων

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας 48 ώρες πριν από το ραντεβού σας και θα σας επιστραφεί πλήρως η προκαταβολή σας. Οι ακυρώσεις εντός 48 ωρών δεν επιστρέφονται.

Διαθεσιμότητα

Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται με βάση την κατηγορία οχήματος, όχι για ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ενός οχήματος στην κατηγορία που έχει προεπιλεγεί από τον πελάτη, πάντοτε με αναφορά σε μια επιβεβαιωμένη κράτηση, η Supreme rent a car διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει στον πελάτη ένα αυτοκίνητο υψηλότερης κατηγορίας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Παράταση Περιόδου Ενοικίασης

Εάν επιθυμείτε να παρατείνετε την περίοδο ενοικίασης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν. Εάν η κατηγορία του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου δεν είναι διαθέσιμη, έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παράταση της ενοικίασης ή να αναβαθμίσουμε το όχημά σας με επιπλέον κόστος.

Παραδόσεις και παραλαβές

Μπορούμε να παραδώσουμε χωρίς χρέωση σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή βίλα εντός του Νομού Ρεθύμνου. Η παράδοση στα αεροδρόμια Χανίων και Ηρακλείου χρεώνεται με το ποσό των 25€.

 

Παράδοση εκτός ωρών γραφείου

Οι παραδόσεις και οι παραλαβές μεταξύ 20:00 και  8:00 έχουν εξτρά κόστος  15€.

Καύσιμα

Ο ενοικιαστής είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει το όχημα με το ίδιο επίπεδο καυσίμου κατά τη συλλογή του. Σε περίπτωση που το όχημα επιστραφεί με λιγότερα καύσιμα, ο ενοικιαστής θα χρεωθεί με τη διαφορά των καυσίμων. Δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων για τα οχήματα που επιστρέφονται με περισσότερα καύσιμα.

Χαμένα Κλειδιά

Σε περίπτωση απώλειας ή ζημίας των κλειδιών, ο ενοικιαστής υποχρεούται να πληρώσει για την αντικατάστασή τους συν τυχόν συνοδευτικά έξοδα μεταφοράς και χρόνου ανάλογα με την απόστασή σας από τα κεντρικά μας γραφεία. Οι τιμές των κλειδιών εξαρτώνται από το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Ατυχήματα

Σε περίπτωση ατυχήματος επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως και ενημερώστε τις τοπικές αρχές.

Ασφάλιση

Πλήρης Κάλυψη Ζημιάς από Σύγκρουση με Απαλλαγή  500€

Αυτή είναι η προεπιλεγμένη ασφάλεια. Εάν επιθυμείτε διαφορετική, μπορείτε να επιλέξετε. Είστε υπεύθυνοι για τα πρώτα 500 ευρώ της ζημιάς. Η ασφάλιση καλύπτει το υπόλοιπο ακόμα και αν είναι δικό σας το λάθος.

Εξαιρούνται οι ζημιές κάτω από το αυτοκίνητο, στα ελαστικά και στο εσωτερικό του οχήματος.

Πλήρης Κάλυψη Ζημιάς από Σύγκρουση με Μηδενική απαλλαγή 

Μπορείτε να επιλέξετε αυτή την επιλογή κατά τη διάρκεια του checkout και να απολαύσετε την αίσθηση της ηρεμίας. Με την μηδενική απαλλαγή , απαλλάσσεστε από οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με την κάλυψη γρατσουνιών ή ζημιών που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης σας.

Επίσης, εξαιρούνται οι ζημιές κάτω από το αυτοκίνητο, στα ελαστικά και στο εσωτερικό του οχήματος.

Καλύπτει

PAI. Η ατομική ασφάλεια ατυχημάτων καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας και, γενικά, όλα τα ιατρικά έξοδα για τον οδηγό και τους επιβάτες του οχήματος.

TPI. Είστε ασφαλισμένοι σε περίπτωση τραυματισμού ή καταστροφής της περιουσίας τρίτων πέρα ​​από τον ενοικιαστή και τους επιβάτες.

  1. Η ασφάλεια πυρός καλύπτει τη ζημιά που προκαλείται στο ενοικιαζόμενο όχημα από φωτιά, κεραυνό ή έκρηξη.
  2. Θραύση Κρυστάλλων . (Εξαιρούνται φανάρια και καθρέπτες)

 

Η ασφάλειά μας εξασφαλίζει ότι ανεξάρτητα από το ύψος του κόστους της επισκευής και ανεξάρτητα από το ποιος φταίει, ο ενοικιαστής θα πρέπει να πληρώσει μόνο το ποσό της εγγύησης που κρατήθηκε από την πιστωτική του κάρτα, για τις ζημιές που καλύπτονται από την ασφάλειά μας. Σε περίπτωση που η ζημίες δεν καλύπτονται από την ασφάλεια ο ενοικιαστής έχει την υποχρέωση να τις καλύψει ακόμα και αν ξεπερνούν το ποσό της εγγύησης.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ασφάλιση δεν ισχύει στις παρακάτω περιπτώσεις και ο ενοικιαστής θα πρέπει να πληρώσει το σύνολο του ποσού της ζημιάς.

  • Όταν ο οδηγός βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.
  • Μετά από ατύχημα, όταν ο οδηγός δεν σταματά και δεν λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα, όπως ενημέρωση της εταιρείας μας, της Τροχαίας (100), λήψη ονομάτων και διευθύνσεων όσων εμπλέκονται στο ατύχημα και μη μετακίνηση του αυτοκινήτου από το σημείο όπου συνέβη το ατύχημα πριν φθάσει ο αντιπρόσωπος της ασφαλιστικής εταιρείας ή η Τροχαία.
  • Όταν ο ενοικιαστής χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για αθέμιτους και παράνομους σκοπούς, όπως το λαθρεμπόριο, η κλοπή, η παράνομη μεταφορά αντικειμένων και εμπορευμάτων.
  • Όταν ο οδηγός δεν έχει δηλωθεί στη Σύμβαση Ενοικίασης.
  • Ο οδηγός χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για οποιοδήποτε είδος αγώνων ή διαγωνισμών.
  • Ζημιές που προκαλούνται στο όχημα λόγω οδήγησης εκτός δρόμου (δρόμοι χωρίς άσφαλτο, παραλίες, βουνά κλπ.).
  • Το όχημα χρησιμοποιείται με παραβίαση των κανονισμών κυκλοφορίας (π.χ. οδικές σημάνσεις, όρια ταχυτήτων, κατεύθυνση κυκλοφορίας).

Παιδικά καθίσματα

Παρέχουμε παιδικά καθίσματα χωρίς επιπλέον χρέωση κατόπιν αιτήματος και θα τα εγκαταστήσουμε για εσάς. Ωστόσο, είναι ευθύνη του οδηγού να εξασφαλίσει ότι το κάθισμα είναι σωστά εγκατεστημένο και ασφαλές πριν από τη χρήση.

GPS

Το GPS είναι διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος με επιπλέον κόστος.

Ηλικία οδηγού

Ελάχιστη ηλικία 21 ετών για αυτοκίνητο.

Δίπλωμα Οδήγησης

Οι οδηγοί πρέπει να έχουν δίπλωμα οδήγησης για τουλάχιστον ένα έτος. Αποδεκτά είναι τα Διπλώματα Οδήγησης που εκδίδονται στην Ε.Ε., Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Αυστραλία, Καναδάς, Ισραήλ, Ρωσία και Ουκρανία. Για την υπόλοιπη παγκόσμια κοινότητα απαιτείται Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης.

Πρόστιμα κυκλοφορίας

Τα πρόστιμα κυκλοφορίας και οποιαδήποτε επιπλέον χρεώση που προκύπτει άμεσα από οποιαδήποτε παραβίαση του ελληνικού Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης είναι αποκλειστικά ευθύνη του ενοικιαστή. Εάν δεν ενημερωθούμε κατά τη διάρκεια ή στο τέλος του συμβολαίου ενοικίασης, η παράβαση θα χρεωθεί στον ενοικιαστή αργότερα.

Επιπλέον οδηγοί

Στο συμβόλαιο ενοικίασης μπορούν να καταχωρηθούν έως τρεις οδηγοί χωρίς επιπλέον κόστος.

Γεωγραφικοί περιορισμοί

Τα οχήματά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στο νησί της Κρήτης.

Οδική βοήθεια

Τα αυτοκίνητά μας παρέχουν οδική βοήθεια 24/7 σε ολόκληρη την Κρήτη συμπεριλαμβανομένης στην τιμή.

Καθυστερήσεις πτήσεων

Δεν επιβάλλονται επιπλέον χρεώσεις για καθυστερήσεις πτήσεων.

Καθυστερήσεις παράδοσης

Οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις που υπερβαίνουν τις 3 ώρες θα χρεώνονται ως πλήρης ημέρα ενοικίασης.